website Bonaire Travel is behoorlijk indrukwekkend en biedt veel mogelijkheden om wat te doen in dit eiland. Ik ben nog nooit naar Bonaire geweest, maar ik had echt een plezierige tijd op mijn vakantie er een paar jaar geleden en kijk ernaar uit om terug voor meer aan de hand.

Wat ik graag over Bonaire is dat de prijzen zijn heel redelijk in vergelijking met andere landen in het Caribisch gebied. U bent zeker niet vast het betalen van een fortuin voor een reis, want dat is vrijwel standaard in het kleine Caribische eiland gemeenschap. Wanneer u wilt om weg te komen voor een dag om een ​​aantal prachtige landschap u kunt besteden minder dan $ 200 te zien.

Er zijn zo veel verschillende ervaringen en je kunt echt ervaren een verscheidenheid aan dingen als je naar dit prachtige eiland komen. Op ons bezoek gingen we naar Coral Reef National Park de beroemde Sir Roderic Lennox’s. Hier kunt u fascinerende koraalformaties die je kunt fotograferen zien.

Het is ook de thuisbasis van tal van groene schildpadden. De vis in de oceaan zijn geweldig en hebben een adembenemend uitzicht. Een van de meest populaire attracties hier is de natuurlijke aquarium waar je kunt zien dolfijnen zwemmen rond.

We brachten veel tijd het verkennen van het eiland Bonaire, want we wilden in staat zijn om alle dingen die het te bieden heeft te zien. We verkend de stranden, de eilanden, de mensen en de interessante fauna. We namen zelfs de tijd om het aquarium te bezoeken.

Ik kreeg de kans om Banga Island te bezoeken op onze tour en ik kan niet geloven hoe groot het is. We verbleven in het beste hotel op het eiland, die de Kikkoman wordt genoemd. Het is een vijf sterren hotel en beschikt over kamers die variëren van de ene persoon naar vijf. Dit was geweldig voor ons omdat we niet willen reserveren voor twee aparte mensen, zodat we een kamer konden delen. Het hotel is zeer groot en de kamers werden gevuld. Onze kamer was niet erg comfortabel maar dus we zouden moeten terugkeren in de toekomst. Sinds ik naar deze locatie eerder geweest en wist wat te verwachten was ik niet al te bezorgd over de accommodaties.

Banga Island is de thuisbasis van de Kikkoman Restaurant dat is een eco-vriendelijke restaurant. Het heeft een zeer unieke stijl en het eten is er geweldig. Het biedt ook een full-service catering voor elke gelegenheid.

Op onze laatste dag waagden we uit in de jungle naar de spectaculaire waterval die is gemaakt door de natuur te zien. Het is de watervallen van Lazare genoemd en kan worden gezien van het pad dat is omgeven door bomen. Na het bekijken van deze waterval gingen we naar de top van de berg waar we diner.

Als we onze maaltijd genoten, realiseerden we ons hoe mooi Bonaire werkelijk is. Ik heb nog nooit zo’n prachtig gezicht in mijn leven gezien en was onder de indruk voor een tijdje. Na het diner reisden we terug naar het hotel en wat boodschappen gedaan.

De winkels waren hier fantastisch en we waren in staat om alles wat we nodig vinden. De prijzen waren zeer redelijk en de service was geweldig. Banga Travel zeker levert in de vakantie-afdeling.

Er zijn een heleboel dingen om te doen in Bonaire en als je de tijd dat ik een bezoek warm aanbevelen. Al met al wordt u tevreden met uw reis naar dit kleine Caribische eiland.