Leer Meer Over Bonaire Tropisch Nederland

De Bonaire – Tortola – Aruba is de plek om te beginnen uw vakantie in het Bonaire Tropical Nederland. Als u een nieuwe bezoeker aan het tropische klimaat, dan is dit artikel moet u helpen uw vakantie te plannen.

Bonaire is het meest noordelijke van de drie Bonaire eilanden, het eiland dat is de grootste in de omgeving. Het weer in Bonaire is altijd warm en zonnig. Als je naar Bonaire komen moet u het Bonaire Tropical Nederland bezoeken en dan beginnen uw vakantie op Bonaire.

Natuurlijk kunt u een reis naar Bonaire het hele jaar door, maar als je een gevorderde vakantieganger kan u tijdens het laagseizoen voor de beste accommodaties in Bonaire te komen. Tijdens het laagseizoen, krijgt u lagere tarieven dan tijdens de piek seizoen te vinden. De meeste hotels en resorts vol zijn op dit moment. De beste manier om geld te besparen is om een ​​hotel te boeken tijdens het laagseizoen.

Als je besluit om te reizen naar Bonaire, en u wilt verblijven in een van de Bonaire Tropical Nederland luxe hotels, moet je beginnen met het plannen vroeg. Het midden tot eind augustus tot half tot eind september is de drukste tijd voor reizen naar de eilanden. Je zult in staat zijn om de aangename, lage temperatuur en prachtige zonsondergangen te genieten.

Het grootste eiland, Aruba, niet beschikt over een groot aantal bezoekers, maar het doet nog wat zaken. Veel van de grotere Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Aruba regelmatig en de vlucht naar Bonaire kan kosten minder dan een kwart van de prijs van een internationale vlucht. Zodra u aankomt in Bonaire, kunt u beginnen met het verkennen van het eiland voor de activiteiten die een beroep op u.

Als u op zoek bent om te zwemmen en snorkelen in Bonaire, zult u blij zijn met het duiken mogelijkheden die er zijn op het eiland. Het koraal is uniek en er zijn veel verschillende soorten koraal en vissen en krabben te observeren. U kunt de Pauw bezoeken en Blue Ridge Beach als u kiest. Er zijn ook enkele mooie stranden die bieden snorkelen en duiken activiteiten.

De ondiepe wateren van Bonaire te maken voor een uitstekende snorkelen en snorkel training voor duikers. Alles wat je nodig hebt is om comfortabel in het water te zijn, wennen aan de stromen en te voorkomen dat de harde koraalriffen. Je instructeur u meer informatie over deze locaties hebben als u contact met hen.

The Pacific soorten diepzeevis zal u verbazen. Op het eerste gezicht lijken ze vergelijkbaar met andere diepzeesoorten, maar bij nader onderzoek, zul je zien dat ze zijn zeer verschillend. Deze vissen, met inbegrip van de aansluitingen en tarpon, zijn alleen te vinden in de wateren rond Bonaire. U kunt ze zelfs duiken observeren onder de oppervlakte van het water.

Als u besluit om een ​​duik site in Bonaire te bezoeken, moet u een bezoek aan de Blue Ridge, de Cuando’s Bay, de Cuando’s Hideout, de Cuando’s Beach en de Buena Bay. De Cuando’s Beach is gelegen in de buurt van een kleine boot huis, zodat u niet in staat zijn naar het strand te komen met de rest van de menigte. Alles wat je kunt doen is een korte afstand van de boot en in de winderige, zandgebied. Als u geïnteresseerd bent in diepzee vis, kunt u een duikbrevet te kopen en word lid van de Bonaire Tropical Nederland.

Terwijl bij de Buena Bay, kunt u een snorkel duik nemen, een brug duik of gewoon zitten op het zand en horloge. Er zijn vele andere interessante websites, oa een zandbank waar u wrak, een paling en een stier haai voederen op kwallen kunnen verkennen. Tijdens uw reis naar Bonaire, zult u ook blij zijn om te weten dat je kunt zwemmen in het open water, zolang je binnen de duikdiepte termijn van zes voeten blijven, terwijl je kunt verblijven in het water, zolang je comfortabel.

Aangezien u nu gevestigd in Bonaire, kunt u zien waarom het is een geweldige plek om te reizen per schip. of door de lucht. auto.