Toen ik ging naar mijn grootmoeder te bezoeken in Bonaire had ze net begonnen met het schrijven van haar Bonaire vakantie boeken. Op het moment dat ik ook het schrijven van mijn eigen en dacht dat het zou geweldig zijn om een ​​kopie van deze bij de hand hebt. Dit waren zeer belangrijke en zinvolle boeken als mijn grootmoeder tijd besteed om te reizen over de hele wereld, anderen helpen hun weg te vinden en genieten van de vakantie van je leven.

Natuurlijk is het gemakkelijk om te verdwalen in alle beschikbare voor het boek informatie, maar er zijn nog een aantal delen van de verhalen die vrij onmogelijk om rond te krijgen zonder een vertaler zijn. Bijvoorbeeld, Bonaire is het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten en als je niet beschikt over een Bonaire vakantie boek hebt, kun je verloren ergens in het midden van het boek te krijgen.

Een van de beste manieren om een ​​kopie van de Bonaire vakantie boeken te vinden is om de bibliotheek waar u niet alleen het boek te bezoeken, maar de zorg van een ervaren en professionele vertaler ook. Dit zijn kostbare geschenken die een leven lang meegaan en zijn dierbare herinneringen voor uw dierbaren.

Het maakt niet uit als je een ouder of grootouder op zoek naar een cadeau voor een kind of een familielid op zoek naar een manier om te zeggen “dank u” de Bonaire vakantie boeken zullen de factuur te vullen. Er zijn verhalen voor kinderen en volwassen lezers, vol gelach en plezier. Veel van de verhalen van de kinderen zijn geschreven in een rijm boekformaat en omvatten rhymes, zoals een leven van plezier, een leven van het lachen en een leven van liefde.

Bonaire boeken worden ook afgedrukt met de grootouders in het achterhoofd. Het klassieke verhaal van de twee kleine jongens in de sneeuw kan worden gelezen door de grootouders of kinderen van alle leeftijden. Sommige van de hoofdstukken zijn onder andere een reis naar de Blue Water Beach om de dolfijnen te ontmoeten, de traditionele Bonaire houten blokhutten en het golfen ervaring van je leven in de oudste badplaats in de Stille Zuidzee.

Zomervakantie in Bonaire is meer dan zon en zand, de vele watersporten en duikexcursies bieden uren plezier voor diegenen die iets meer uitdaging. Ze kunnen ook de avonturen van dolfijnen, duiken onder meer onder de oppervlakte van de zee en zwemmen met zeeleeuwen die het gebied bewonen.

Degenen die een rustig toevluchtsoord te zoeken kan je vinden in de ongerepte stranden van de Bonaire kust, of genieten van de zachte bries van de Caribische Zee. Of, de zwoele hitte van de tropische bossen of de zinderende hete lavastromen van de vulkaan.

Voor degenen die een plek wilt ontspannen of een rustige omgeving ze kunnen gaan naar de resorts, die op slechts een steenworp afstand van de stranden zijn. Ze bieden accommodaties, activiteiten en inwoning. Ze zijn gevuld met diensten zoals schoonmaak, roomservice en dagelijkse bad en schoonheidsverzorging.

De tropische schoonheid wordt gecombineerd met kwaliteit entertainment met veel van de resorts hebben hun eigen zwembaden, spa en luxueuze kamers om uit te kiezen. Velen hebben bekroonde chef-koks en zelfs televisies en draadloos internet.

Er zijn zo veel dingen te zien en te doen in Bonaire, kunt u beginnen in een van de favoriete gebieden en ga terug naar anderen afhankelijk van wat u wilt doen. Het is echt aan jou om het tijdstip en de plaats die het beste past bij uw behoeften en geven u een vakantie als geen ander te vinden.

Er zijn veel plaatsen die niet zijn opgenomen in de Bonaire vakantie boeken als deze online en zelfs in de bibliotheek kan worden gevonden. De kans om een ​​aanraking van uw persoonlijke stijl en expressie toe te voegen aan een plaats die u bezoekt is altijd een genot.

De meeste van allemaal, kan een Bonaire vakantie boek dat je een prachtige manier om uw herinneringen te delen met anderen. Het heeft vele interessante kleine anekdotes te delen, en behulpzaam advies voor iedereen die een bezoek aan de eilanden.