Een Bonaire vakantie is het best te omschrijven als een dagje uit op het strand. Het is een geweldige plek om wat tijd door te brengen weg van de dagelijkse sleur, een plek waar je kunt alles vergeten en gewoon genieten van de warmte van uw eigen bedrijf.

Op de zomer of het warme seizoen, kan de temperatuur constant hoog zijn maar geen zorgen omdat de zon kan de rest doen. De zwoele temperaturen houden u comfortabel en u zult niet het gevoel van de vermoeidheid van je werk. Ondergedompeld in een Bonaire vakantie geeft je de kans om een ​​spa-behandeling moeten van tijd tot tijd.

Een van de grootste dingen over een Bonaire vakantie is dat je weg kunt krijgen van de drukte van de stad leven. Het is één ding voor de kinderen om te bedelen om eruit te komen van het huis en iets nieuws op het strand doen. Het is iets heel anders te zijn op het strand en niet moe, hongerig of zelfs slaperig.

Om te kunnen gaan naar het strand helemaal niet, moet men zich bewust zijn van het zand dat wordt verwacht. Voor diegenen die reizen tijdens de off-seizoen, is het raadzaam om te proberen en controleer de voorwaarden van het strand, omdat het niet ideaal voor een strandvakantie ganger tijdens het hoogseizoen kan zijn. Net wanneer je denkt dat je bent op het strand, je merkt dat je niet in staat om te bewegen voor uitputting, een reis naar de dokter in orde is.

Winkelen is nooit een probleem in Bonaire. Het tropische klimaat zorgt voor winkels het hele jaar door open zijn. Om uw shopping trip nog aangenamer te maken, zijn er tal van kleine restaurants verspreid over het eiland.

Het resort van Bonaire is populair bij toeristen vanwege de kristalheldere wateren en natuurlijke schoonheid. Het is ook bekend om zijn milieuvriendelijke resorts. Sommige van de outdoor activiteiten die u kunt deelnemen omvatten varen, vissen, snorkelen, duiken en nog veel meer. Op uw vakantie Bonaire, dan kunt u ook deelnemen aan verschillende watersportactiviteiten zoals windsurfen, jetskiën, en zelfs kajakken.

Tijdens het varen is populair onder de lokale bevolking in Bonaire, is het veel minder populair in het westelijke deel van het eiland. Dit betekent dat varen is vooral populair in Cagas, Gros en Gueckedou. Voor de liefhebbers om te vissen, is het een goed idee om zelf meenemen staaf of paal, maar een droge vlieg visvergunning nodig om te jagen.

Een van de beste plaatsen om te bezoeken tijdens een Bonaire vakantie is het natuurreservaat van San Miguel, waar u gigantische zoutwater krokodillen kunnen zien. Hoewel het eiland heeft van ongerepte stranden, het zeer unieke geologische eigenschappen maakt ze uitermate geschikt voor snorkelen en duiken. Toeristen kunnen ook proberen hun geluk in het wereldberoemde wilde kat vangstmethode van vis vangen en vervolgens te trekken tot volwassenheid.

Een bezoek aan de onbewoonde stad Topside, Bonaire biedt bezoekers de kans te lopen door de rode modder ruïnes van de koloniale missie kerk, en een uniek uitzicht op het tropisch regenwoud dat het eiland omringt. De rust en de rustgevende geluid van de branding en het spectaculaire uitzicht op de oceaan van de stad is ook de moeite waard te zien tijdens uw vakantie op Bonaire.

Er zijn veel verschillende historische verslagen van een spookschip gevonden aan de monding van de rivier de Markafalaya, een gebied dat door de Spanjaarden werd gebruikt voor het verzamelen van katoen. De redenen voor dit fenomeen is onbekend en toch wordt gezegd dat iedereen die komt naar de site, waaronder duikers, zal de griezelige gefluit van de verlaten schip te horen.

Er zijn een paar dagen uit wanneer je naar Bonaire voor uw vakantie Bonaire. Na de drukke stedelijke sfeer van het eiland, kunt u ontspannen en worden opgeladen door zich op een strand in het midden van de natuur.

Er zijn veel dingen te doen op uw vakantie Bonaire dat je bezig te houden voor de duur van uw vakantie zal houden. Het eiland is consistent als een topbestemming door Conde Nast Traveler voor vele jaren en er is geen reden waarom je een reis er dit jaar niet zou moeten nemen.