De Bonaire Geschiedenis is een mix van oud en modern. Het bestaat uit een combinatie van het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Portugees en Afrikaanse invloeden. De cultuur in Bonaire heeft een interessante mix van oude en nieuwe tradities.

De eerste Europese kolonisten in het gebied waren de Nederlanders, die een sterke invloed op de cultuur door middel van muziek gehad. De Nederlanders konden de mensen hun eigen groenten te kweken. Daarnaast moedigde ze een multi-raciale samenleving. Ze hebben ook aangemoedigd onderwijs, want dit was een methode om de buurlanden in contact. Zo, het onderwijs is een van de pijlers van de Bonaire History.

De Portugese en de Spaanse bracht muziek naar Bonaire, dat is duidelijk in de manier waarop de taal wordt gesproken. Er zijn verschillende dialecten die vandaag de dag worden gebruikt door de mensen. De meest voorkomende talen zijn Engels, Spaans en Frans.

De traditie van het eiland wordt toegeschreven aan de poinsettia, die is ontstaan ​​in de Dominicaanse Republiek. De mensen daar groeide de poinsettia om zijn heerlijke smaak. De lokale bevolking noemde het “parilla de Bono”, wat zoet brood betekent. Deze vrucht werd vervolgens naar Bonaire gebracht en het werd een deel van hun dagelijkse voeding.

Een ander belangrijk voedsel van Bonaire, is die van bananen. Het eiland is een belangrijke producent van deze vruchten. Het enige probleem was dat ze heel langzaam groeien. Daarom moest bananen worden verscheept in vaten om te worden verwerkt in de haven, dus ze worden vervoerd naar de lokale markt.

Er waren een aantal Afrikanen dat werkte in de suikerplantages. Dit is de reden waarom het koken stijl uit het Caribisch gebied is in tegenstelling tot die van Afrika. Beide keukens hebben iets unieks te bieden.

De Bonaire Geschiedenis was een broeinest van het toerisme voor geruime tijd. Dit is de reden waarom Bonaire heeft veel van zijn historische bezienswaardigheden. De laatste resten van deze oude trefpunten worden nu overspoeld met toeristen. Door deze toestroom van toeristen, is er nu een verlies van erfgoed.

Het Bonavista Poinsettia is een van deze sites. De vulkaan van Poinsettia is de reden voor de naam. Genoten van het eten in het gebied heeft veel te maken met de naam van het eiland. Naast de traditionele Portugese gerechten, zijn er andere gerechten uit de hele wereld.

Bezoekers moeten de Bonavista Poinsettia niet missen. Het is gelegen in St. John’s Basilica. Hoewel het niet is gebouwd met toeristen in het achterhoofd, de items in gevonden zijn nog steeds een grote trekken voor degenen die voedsel te waarderen.

Bezoekers kunnen memorabilia uit de Bonavista Poinsettia kopen. Een deel van de souvenirs zijn gerelateerd aan hun eetgewoonten. Deze omvatten tandenstokers, sleutelhangers, en blikken. Andere souvenirs zijn zonnebril, beschilderd papier en koffiemokken.

Een andere belangrijke attractie is het Mozambique huis, dat is opgebouwd op de wijze van de Mozambique wapen. Het werd gebouwd rond 1842 en bestaat uit drie gebouwen. Het hoofdgebouw is een replica van een paleis. Het heeft alle juiste voorzieningen en is omgebouwd tot een museum.

Aan de Bonavista Poinsettia, kunnen bezoekers op het terras zitten en kijken naar de vogels vliegen boven het hoofd. Vanaf hier kunnen ze ook bekijken de Taveuni’s Temple.