Bonaire Sun Holiday – een levensveranderende ervaring. Door de eigen cultuur en traditie van het eiland, het is een van de meest unieke en boeiende uitjes in de wereld.

Eeuwenlang hebben de Bahama’s is beroemd om zijn prachtige natuurlijke schoonheid en de majesteit van het koraalrif. In tegenstelling tot de beroemde eiland St. Lucia, heeft Bonaire Sun Holiday niet bieden een prachtig landschap, maar een zeer unieke, relaxte en ontspannen sfeer. In feite zijn veel mensen zeggen dat het is net als een klein paradijs.

Het hotel ligt net buiten de kust van Jamaica, heeft Bonaire altijd het huis van de Britse geweest en is uitgegroeid tot een World Heritage Site voor de bescherming van de koraalriffen. Het is geen wonder waarom zo veel mensen willen naar dit prachtige eiland te bezoeken.

Er zijn zo veel dingen te doen en te zien in Bonaire, dat je wat tijd om te verkennen nodig hebben. Als je het niet kunt maken tijdens het hoogseizoen, de beste ding om te doen is van plan om Bonaire te bezoeken op een off-season.

Juist omdat de Bahama’s is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in de wereld betekent niet dat je niet kunt genieten van een Bonaire Sun Holiday. In het hoogseizoen, zijn veel hotels en resorts al hun tarieven verhoogd en zal het aanbieden van speciale kortingen tijdens het laagseizoen ook. Om ervoor te zorgen dat u de meeste waarde uit uw vakantie, moet u vroeg te boeken.

Maar om uw reis nog aangenamer te maken, vergeet dan niet om uw vrije tijd te nemen in uw reisroute. Je mag niet denken als iets om deel te nemen, maar de enige manier om volledig te genieten van de ware schoonheid van de Caribische Zee is om te proberen je hand op watersporten zoals snorkelen, windsurfen en duiken.

De stranden van Bonaire behoren tot de meest ongerepte in de wereld en biedt een spectaculair zeeleven. Als je het geluk hebt om te bezoeken tijdens het hoogseizoen bent, kunt u genieten van zeilen en duiken tours.

Als u niet in staat om te gaan tijdens het hoogseizoen, zijn er nog een paar mogelijkheden om de tropische wind te ervaren. De beste tijd om te bezoeken is tussen november en april, omdat de wind zijn veel rustiger.

Tijdens uw Bonaire Sun Holiday, vergeet dan niet om onderscheidende culturele bezienswaardigheden van het eiland te bezoeken. In sommige gebieden, kunt u een bezoek aan de oude dorpen waar ze hun eigen geschiedenis hebben weten te behouden door hun kunsten en ambachten. De meeste van deze dorp plaatsen zijn nu beschermd en heeft zijn eigen museum waar u de oude artefacten kunnen zien.

U kunt ook genieten van een Bonaire Sun Holiday naar het spectaculaire eiland geluiden ervaren. De grotten systeem van St. Matthew’s Bay en de Dendrobium grotten van Buxton zijn plaatsen waar je naar het geluid van de natuur kunt luisteren en genieten van de rijke muzikale kwaliteiten.

Spreken van Bisset, is het de plek waar de auteur Joe Bisset schreef zijn eerste roman “Bisset”. Vandaag de dag, het is ook een gerenommeerde historische en natuurlijke park, dat een plek waar je toeristen van over de hele wereld is geworden.

Tijdens uw Bonaire Sun Holiday, kunt u een bezoek deze plek die “The Rock of England” heeft opgeroepen tot de verschillende locaties die oorspronkelijk de ru├»nes van Divers’ City, nu bekend als Diving Island waren. Na een heerlijke ervaring, zul je nooit vergeten om Diving Island opnieuw te bezoeken.