Voordat u uw volgende reis naar Bonaire te boeken, moet u vertrouwd zijn met de feiten over de regio. Het eiland, gelegen in het noordelijke deel van de West-Indië, is een van de beste vakantiebestemmingen van de wereld. Hier zijn enkele van de beste manieren om te reizen naar deze prachtige bestemming.

Er zijn vele manieren om te reizen naar Bonaire. U kunt ervoor kiezen om te rijden op het eiland of neem een ​​vliegtuig. Als u ervoor kiest om te vliegen, moet u weten dat de vluchtschema is onderhevig aan veranderen regelmatig. Als u niet wilt om vooruit te plannen, kunt u overwegen vliegen tijdens de daluren seizoenen, zodat u minder concurrentie zult hebben.

Als u ervoor kiest om te rijden, moet u eerst een paspoort uit de Verenigde Staten te verkrijgen. Zodra u uw paspoort hebt, kunt u een auto vergunning te kopen of een auto huren, afhankelijk van het type voertuig dat u van plan bent om te rijden.

De in New York gevestigde Amerikaanse Vrienden van de Bahama’s Committee, beter bekend als AFBF, heeft een web site waar je kunt leren over de beste manier om rond het eiland Bonaire. De site is gewijd aan het vermaken van bezoekers die willen reizen naar het land en geeft informatie over het weer, wat te doen in Bonaire, en algemene informatie over de Bahama’s.

Een andere manier om rond het eiland Bonaire is om een ​​bus te nemen, maar bussen niet rijden tussen veel steden. Om rond te krijgen tussen die steden, moeten toeristen te voet. De makkelijkste manier om rond te krijgen is om te rijden in een gehuurde ezel.

De Bahama Light Rail, het enige licht rail in de Bahama’s, loopt van Ft. Lauderdale naar Westend. De lijn loopt door het eiland en verbindt vele toeristische bestemmingen.

Als u niet beschikt over een ezel hebt of als uw bagage weegt meer dan tweehonderd pond, overweeg dan rijden op ouderwetse bussen van de stad. Diegenen die reizen op een begroting kunnen rijden zo vaak als ze willen de hele dag en terug.

Veel van de bussen bieden comfort, zoals verstelbare stoelen en lederen zetels. Ze komen ook met entertainment systemen die u zal toestaan ​​om cd’s en tv kijken om te luisteren, evenals de standaard audio-visuele systemen. De meeste bussen zal ook een internetaansluiting.

Om te voorkomen dat het gebruik van een gehuurde ezel of het huren van een bus, kunt u gewoon de aankoop van uw tickets naar Bonaire online. Online reisbureaus zijn bekend voor het verstrekken van een gemakkelijke toegang tot hun klanten.

Bonaire heeft vele attracties, waaronder het Esquimalt Arts Center, de Quay Gallery, en de Lorraine Hotel. U vindt er ook een groot aantal stranden, waaronder Crystal Beach, Bearpaw Beach en Abaco Beach. De New Providence en Dorothea hotels bevinden zich eveneens in de stad.

De grootste attractie in de regio is de Bonaiguier Golf Resort. Het resort ligt direct aan het strand. Een rondje golf is een geweldige manier om je vakantie door te brengen, en u kunt ook genieten van vissen, zwemmen en andere watersporten, terwijl in het resort.

Voor al uw vakantie nodig heeft, bezoek de website die informatie beschikt over de Bahama’s en over Bonaire. De website geeft informatie over de activiteiten, hotels, en de nieuwste attracties in de omgeving.