Bonaire is een groep eilanden in de Indische Oceaan in de Atlantische Oceaan. Het is ook bekend als de Kleine Maagdeneilanden vanwege de nabijheid van de Franse gebieden. De eilanden liggen in de buurt van de Bahama’s.

Voor uw vakantie Bonaire Island, het eerste wat je moet overwegen is de begroting. Dit komt omdat u zal worden de uitgaven van uw vakantie op Bonaire en dat is alles. U kunt wat plezier op je eiland vakantie Bonaire hebben, zonder de uitgaven te veel.

Enkele van de meest populaire attracties op Bonaire zijn Cabo San Lucas en de Seacliff. Cabo San Lucas is waar u de beste stranden ter wereld te vinden. Maar de stranden zijn erg ondiep en dus kinderen moeten onder toezicht te allen tijde. Dit is niet iets wat je moet zorgen te maken over tijdens je eiland vakantie Bonaire.

Het zeegezicht in de wateren van Seacliff is een van de meer natuurlijke attractie op het eiland. De belangrijkste bezienswaardigheden van Seacliff zijn de vele verschillende zeedieren, zoals flamingo’s, schildpadden, zeehonden, roggen, walvissen, dolfijnen, haaien, en nog veel meer. Dit is de reden waarom dit eiland is nu een populaire vakantiebestemming voor veel bezoekers uit de Verenigde Staten.

Je eiland vakantie Bonaire zou ook niet compleet zijn zonder het controleren van de oude ruïnes zijn. Deze zijn te vinden verspreid over het eiland. Sommige van de beste attracties zijn oude Spaanse forten, Jamaicaans suiker molens en oude koloniale gebouwen. Deze attracties zijn gevuld met geschiedenis en cultuur, dus ze zijn er zeker om je bezig en geïnteresseerd tijdens uw eiland vakantie Bonaire te houden.

Veel toeristen de voorkeur aan de mediterrane sfeer in hun eiland vakantie Bonaire. Ze houden ervan om te verblijven in hotels in de Europeanquarter. De Europese wijk heeft veel opties voor toeristen om uit te kiezen.

Het Hotel Grillot in de Europese wijk is gelegen in het hart van het eiland. Het hotel is gelegen in een van de oudste gebouwen op het eiland. Het hotel is gebouwd in de achttiende eeuw en is nu in gebruik als hotel. Het hotel beschikt over een zwembad en een jacuzzi voor de gasten om hun eiland vakantie Bonaire te genieten.

Een ander groot hotel in de Europese wijk is het L’Enfant Plaza Hotel. Het hotel is zeer centraal gelegen en biedt bezoekers een prachtig uitzicht op de oceaan. Het hotel is ook gunstig dicht bij diverse andere interessante plaatsen op het eiland.

Het Crowne Plaza Hotel op Bonaire Island is ook een andere goede keuze voor je eiland vakantie Bonaire. Het hotel is gunstig gelegen op het eiland en is de thuisbasis van een eigen bar en een restaurant. Het hotel biedt Bonaire eiland vakanties naar bezoekers en families.

De Koning Sofitel is een geweldige keuze voor uw eiland vakantie Bonaire. Dit hotel is ook centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Gasten van het hotel zullen genieten van de bekroonde spa evenals de Bonaire eiland vakanties die ze genieten van het hele jaar. De spa is bekend om haar turquoise minerale zwembaden, en het personeel van het hotel zal ervoor zorgen dat elke gast kunnen ontspannen en tot rust komen op hun eiland vakantie Bonaire.

Ten slotte is er de Prinses Margarita Hotel op Bonaire Island. Het hotel is perfect voor alle reizigers, ongeacht hun budget. Gasten van het hotel zullen genieten van veel van de voorzieningen van een vijf-sterren hotel, terwijl op hun eiland vakantie Bonaire. Enkele van de voorzieningen zijn onder andere een jacuzzi, whirlpool, en een fitnesscentrum.

Vergeet niet, het maakt niet uit waar u verblijft terwijl u geniet van je eiland vakantie Bonaire, kunt u zeker dat u zult genieten van uw tijd bij al deze grote hotels in Bonaire zijn. Dus, als je in de markt voor een goed hotel om te verblijven tijdens een bezoek op je eiland vakantie Bonaire, moet u zeker controleren in een van deze bestemmingen. en genieten van de tijd dat je hier door te brengen.