Bonaire is een van de kleinste eilanden groepen in het Caribisch gebied en heeft een aantal van de beste oceanische activiteit die er is. Het is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan flora en fauna en is bekend om zijn prachtige stranden, ontspannende weer en gastvrije inwoners.

Dus, als je naar Bonaire te doen Bonaire in zee u gaat genieten van uw dag, want het is een avontuur dat zeker een glimlach zal brengen op je gezicht. Er zijn drie grote stranden op het eiland dat de beste zwemmen in zee ervaring te bieden.

Key Beach staat bekend om zijn witte zand. Het is ook een zeer populair strand met veel gezinnen die hier komen tijdens de zomermaanden te zwemmen. Veel mensen profiteren van de ruimte die de golven te creëren op het strand en spelen spelletjes met de branding.

De andere twee stranden in Bonaire zijn net zo populair bij toeristen als Key Beach. Ze zijn Beaches 7 en 5 en bieden riep veel meer dan alleen een dag op het strand. Ze zijn geweldig locaties voor wandelen, surfen, kajakken en vissen.

Om al deze activiteiten te genieten terwijl het doen van Bonaire in zee die u nodig heeft om te komen op verschillende manieren. U kunt vliegen in Majors Airport, net buiten de hoofdstad van Freeport ligt en dan krijg overgebracht op een bus of taxi naar je krijgt waar je heen wilt.

Vanaf hier kunt u uw eigen auto naar een van de andere stranden, of als je aan het doen bent een langere vakantie naar het eiland dan je zou willen om een ​​auto te huren bij een van de lokale autoverhuurders in Freeport. Op deze manier kunt u het meeste uit uw reis te maken en zien wat je verzinnen.

Een andere manier waarop u kunt genieten van uw Bonaire in zee ervaring is om te vliegen naar Freeport en dan hop op een chartervlucht naar een andere locatie. Je zou kunnen gaan kajakken in de nabijgelegen Caribische Zee of zelfs een bezoek aan de East End van het eiland.

Een zekere Caribische eiland heeft een reputatie voor het aantrekken van alle soorten van toeristen en dat geldt voor Majors in het bijzonder. Het is een van de belangrijkste punt van de attractie voor veel verschillende landen, zowel buitenlandse als binnenlandse geweest, uit een lange tijd geleden. Majors hebben de perfecte sfeer voor Bonaire in zee, want het is zeer rustig en veilig en het grootste deel van de bevolking is vriendelijk.

Als je daar bent zul je een aantal plaatsen van belang, met inbegrip van medische en gezondheidszorg, restaurants, nachtclubs en bars, en luxe resorts te vinden. Deze faciliteiten aan te trekken gasten voor een reden en velen zullen je vertellen over hoe ontspannen ze zich voelen en hoe interessant de cultuur is.

De stad zelf heeft een aantal sportfaciliteiten, waaronder zwembaden, spa’s, plaatsen voor watersport en restaurants. Er zijn ook hotels die op loopafstand van het strand en dit maakt het verblijf een stuk makkelijker van uw kant.

U kunt meer informatie over Bonaire in zee uit te vinden door het lezen over het op reisgidsen naar de Bahama’s en Bonaire in het bijzonder. Dit geeft je een heel goed idee van wat u kunt verwachten in termen van veiligheid en accommodaties, alsmede informatie over het weer en hoe zorg te dragen voor vluchten en huren van een auto te geven.

Het goede ding over Majors is dat het heeft vele attracties de klok rond, waaronder festivals en culturele evenementen. Zolang je weet waar te gaan, kunt u uw tijd te zwemmen en te ontspannen door te brengen en je kan zelfs gebruik willen maken van een sport om fit te krijgen.